E-SHOP - výčepní zařízení za výhodné ceny - MRKNĚTE

Logo
PORADÍME VÁM
PO - PÁ: 8:00 - 15:00 hod.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
RADY A NÁVODY
NÁVODY K OBSLUZE A POUŽITÍ
15.05.2020
NÁVODY K OBSLUZE A POUŽITÍ
Zde naleznete kompletní návody k obsluze a použití zařízení značky LINDR. číst celé
TESTUJEME - dávkovače na lahvová vína
15.05.2020
TESTUJEME - dávkovače na lahvová vína
Naše dávkovače jsou určeny pro prodej rozlévaných drahých vín ve vinotékách a restauracích. číst celé
NARAŽEČE DLE PIVOVARŮ
15.05.2020
NARAŽEČE DLE PIVOVARŮ
Všechny typy naražečů a jejich použití dle pivovarů. číst celé
ZOBRAZIT VŠE
ČERSTVĚ NAČEPOVANÉ NOVINKY DO E-MAILU

Buďte první, kdo se dozví o zajímavostech a novinkách.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Dušan Mikulenčák, Bratislavská 1379/7B, 693 01 Hustopeče, IČ: 64457621, zapsána v registru živnostenského úřadu magistrátu města Hustopeče pod evidenčním číslem: 370403-5421-00, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

NEJNOVĚJŠÍ RADY A NÁVODY

NÁVODY K OBSLUZE A POUŽITÍ
15.05.2020
NÁVODY K OBSLUZE A POUŽITÍ
Zde naleznete kompletní návody k obsluze a použití zařízení značky LINDR. číst celé
TESTUJEME - dávkovače na lahvová vína
15.05.2020
TESTUJEME - dávkovače na lahvová vína
Naše dávkovače jsou určeny pro prodej rozlévaných drahých vín ve vinotékách a restauracích. číst celé
NARAŽEČE DLE PIVOVARŮ
15.05.2020
NARAŽEČE DLE PIVOVARŮ
Všechny typy naražečů a jejich použití dle pivovarů. číst celé
ČERSTVĚ NAČEPOVANÉ NOVINKY DO E-MAILU
Buďte první, kdo se dozví o zajímavostech a novinkách.

 Ráj Gastronomie.cz - showroom * prodejna * sklad - Bratislavská 1379/7B, 693 01 Hustopeče u Brna - Jihomoravský kraj, Česká republika

Copyright © 2020 Ráj Gastronomie.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.